Langer zelfstandig in uw vertrouwde omgeving wonen met aanvullende mantelzorg ondersteuning

ZorgMies biedt aanvullende mantelzorg aan iedereen die extra ondersteuning kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij dementie, palliatieve zorg of als extra dagbesteding. Bent u als mantelzorger overbelast? Deel uw zorg – bij ZorgMies is dit in goede handen. 

'Kan niet' bestaat niet bij ZorgMies

Margriet & Jeannette, oprichters ZorgMies Nederland

“Mantelzorgondersteuning bieden aan de mensen die hulp nodig hebben en de eenzaamheid onder ouderen verkleinen. Dat is sinds 2015 ons streven. Want iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht. Daarom gunnen wij iedereen een ZorgMies. Met vestigingen door heel Nederland zorgen wij dagelijks voor mantelzorg ondersteuning met een goede match, vaste gezichten en een luisterend oor.”

Jeannette Kooiman en Margriet Melles van ZorgMies Nederland

Krijg de zorg die bij uw situatie past

Gezelschap

De thuiszorg heeft vaak geen tijd meer voor een kopje koffie. Al vanaf 2 uur per week komt er een vaste ZorgMies bij u langs.

Hulp in huis

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

24 uurs zorg aan huis aanvullend op de thuiszorg particuliere thuishulp

24-uurs zorg

Wacht u op een plek in een verzorgingshuis en heeft u 24 uur per dag thuishulp nodig, aanvullend op de reguliere thuiszorg? 

slaap waak service zorgmies ouderenzorg thuiszorg

Slaap- & Waakservice

Moet u in de nacht gewekt worden na een operatie of heeft u in de nacht ondersteuning nodig om uit bed te komen?
begeleid-vervoer

Begeleid vervoer

Een bezoek aan de huisarts of een gezellig uitje naar een museum? Onze ZorgMiesen brengen u veilig van A naar B.

Gezinshulp

Heeft u ondersteuning nodig bij de zorg voor uw kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking? ZorgMies helpt u graag!

Ondersteuning bij Dementie

Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om in hun vertrouwde omgeving te wonen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. 

Mantelzorg & Corona

Ondersteuning bij licht huishoudelijke taken of bij het koken van een maaltijd? Wij bieden hulp in en om het huis.

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Nederland.

  • Top werkgever!
    Ik werk met veel plezier voor ZorgMies. Paulien regelt alles heel goed, is echt betrokken, is een kei in het matchen van juiste ZorgMies en cliënt en altijd bereikbaar.
    
    Marieke
    Review voor ZorgMies Lingewaard
  • Betrokken
    Annet en Tilly stonden altijd klaar toen we de hulp hard nodig hadden, ook op ongewone tijdstippen. We kregen goede tips en het gevoel dat ze er voor ons waren
    
    Ingeborg
    Review voor ZorgMies Breda
  • De medewerkers van Zorgmies zijn heel lief voor mijn vader en denken mee!
    Mijn ervaring met Zorgmies is heel positief. Ik heb niet de makkelijkste vader, maar daar weten de medewerkers uitstekend mee om te gaan en ze zijn heel lief en belangstellend voor hem. Ze respecteren hem en behandelen hem niet als een klein kind, ondanks zijn leeftijd van 90. Daarnaast helpen ze hem goed bij de dingen die voor hem te zwaar geworden zijn, zoals de was, was opvouwen, schoonmaken en gaan ze samen met hem de boodschappen en eten halen. Helaas ben ik door een herseninfarct en hersenbloeding niet zelf meer in staat om meerdere dagen per week voor hem te zorgen, maar ik weet dat hij in goede handen is bij de medewerkers van Zorgmies. Ik ben dan ook heel blij met ze!
    
    Lydia
    Review voor ZorgMies Bollenstreek
  • Maatwerk ten top
    Vanuit een crisis moment terecht gekomen bij ZorgMies Breda, s'middags gebeld voor avond en nachtzorg voor mijn neef net uit het ziekenhuis Thuiszorg organisaties konden niets betekenen, ZorgMies Breda direct? Ongeloof maar waar Annet heeft zichzelf ingezet en ons begeleid in de wet en regelgeving en ons voorgesteld aan een mantelzorgmakelaar. Wat een verademing om zó fantastisch geholpen te worden. Ondertussen een top team gerealiseerd om mijn neef 3 weken de ondersteuning en begeleiding te geven in de avond en nacht. Neef kan niet zelfstandig douchen nog, ook geen probleem. Bedankt Annet en je ZorgMiesen!!
    
    Anna
    Review voor ZorgMies Breda
  • Hier werken mensen met hun hart
    Mooie organisatie met zorg voor iedereen en met het hart op de juiste plaats.
    
    Brenda
    Review voor ZorgMies Vught-De Meierij

Samenwerken

Samen staan wij sterker! In de afgelopen jaren heeft ZorgMies Nederland zich ontwikkeld tot een organisatie met samenwerkingen in heel Nederland, landelijk en regionaal. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen in Nederland de zorg krijgt die zij verdient.

Video afspelen

Werken bij ZorgMies?

Bent u op zoek naar een baan in de zorg? ZorgMies heeft openstaande vacatures door heel Nederland. Heeft u een echt ‘zorg-hart’ en zoekt u naar een (parttime) baan als mantelzorg ondersteuner? Ga aan de slag als ZorgMies bij u in de regio.Â