ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies Nederland Regio Hoek van Holland-Westland

Rolanda lampen (1966) is getrouwd en moeder van 4 kinderen. “Vanaf mijn zeventiende jaar ben ik de zorg ingegaan, ik doe dit werk al 30 jaar met hart en ziel. Gestart in een verzorgings-/verpleeghuis en in mijn vrije tijd, toen de kinderen er nog niet waren,ging ik mee als vrijwilliger met de vakantieweken van de Zonnebloem en Het  Rode Kruis. Later ben ik overgestapt naar de thuiszorg, waar ik buiten de zorg om ook de planning regelde en de laatste jaren de functie van leidinggevende bekleedde.

Door de jaren heen heb ik veel gezien en meegemaakt. Toen ik op de hoogte werd gebracht door een vriendin over ZorgMies Nederland, sprak mij dit concept gelijk aan. Geweldig, dit is wat er nodig is, hier hebben de mensen behoefte aan: een “luisterend oor", hulp bij de dagelijkse activiteiten en vooral een vaste ZorgMies. Als de match tussen de cliënt en de ZorgMies goed is, dan pas kun je 100% de juiste hulp bieden.

Ik hoop de eenzame ouderen en mensen met een beperking, jong of oud, weer een gelukkiger leven te kunnen geven. Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten en samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.”


Regio Hoek van Holland-Westland

Onder ZorgMies Nederland Regio Hoek van Holland-Westland vallen de gemeenten in het gebied tussen Hoek van Holland en Maassluis, Maasland en Midden-Delfland.