ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies Nederland Regio Waadhoeke

Mijn naam is Hans van Dijck en begin 2018 start ik een vestiging van ZorgMies in Noord West Friesland met als centraal punt de nieuwe gemeente Waadhoeke. 

Samen met mijn vrouw Liesbeth heb ik de keuze gemaakt om een ”sprong in het diepe” te maken, het roer gaat om! Onze banen in zorg en welzijn in Eindhoven hebben we opgezegd. We gaan nu een nieuw bestaan opbouwen in het door ons geliefde Friesland en we stellen ons heel bewust open voor een nieuwe fase in ons leven.

Zo’n 10 jaar heb ik als teamleider zorg gewerkt bij een kleinschalige zorgaanbieder in de regio Eindhoven. In die tijd heb ik veel geleerd …  maar ook hoe het niet moet. Het werd me steeds duidelijker dat er een “missing link” is tussen datgene wat reguliere zorgaanbieders kunnen bieden en dat wat de klant eigenlijk wenst. Juist daar ligt mijn uitdaging.  Mijn vrouw Liesbeth heeft ook ruime ervaring in zorg en welzijn en heeft zich de laatste tijd toegelegd op ouderenzorg en mantelzorgondersteuning. Ik ben blij dat ze op de achtergrond mijn steun en toeverlaat zal zijn.

De organisatie ZorgMies staat bekend om haar flexibele en klantgerichte aanpak als het gaat om  lichte zorgvragen. Aan cliënt en diens mantelzorger kan de broodnodige ondersteuning geboden worden door hen werk uit handen te nemen. Zo wordt het mogelijk om op een prettige en verantwoorde manier langer zelfstandig thuis te blijven. Dat is wat we toch allemaal willen.

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw specifieke zorgvraag in kaart te brengen en ik kan u vervolgens  koppelen aan een betrouwbare en ervaren ZorgMies. Dat is degene die de zorg bij u komt uitvoeren. Meestal gaat het dan over vast terugkerende zorgmomenten maar het kan ook zijn dat u eenmalig zorg nodig heb. In principe is alles mogelijk en ik blijf contact met u houden over de goede voortgang van de zorg.

Hans van Dijck


Wilt u informatie?  

Stuur een mail naar waadhoeke@zorgmies.nl of bel 06 - 40 23 99 99.
Het verzorgingsgebied van ZorgMies Regio Waadhoeke bestaat uit de nieuwe gemeente Waadhoeke (Franeker en de dorpen daar omheen) en de gemeenten Harlingen, Terschelling en Vlieland.