ZorgMies maakt het leven leuker!

NIEUWS MEI 2016

Woensdag 11 mei 2016, zorgmies.nl

Unieke samenwerking tussen ZorgMies Nederland-
Regio Flevoland en Zorg Intens

Op 10 mei hebben ZorgMies Nederland en Zorg Intens een overeenkomst getekend, waarin zij hun krachten bundelen op gebied van medische en psychosociale thuiszorg in Flevoland, en met name de gemeente Almere.

De zorg in Almere en omstreken heeft de afgelopen jaren steeds meer te lijden onder teruglopende vergoedingen en aandacht op het sociaal-maatschappelijke vlak. Waar mensen met een medische zorgbehoefte nog kunnen rekenen op enige financiële ondersteuning, worden mensen met een niet-medische zorgbehoefte, zoals psychosociale en huishoudelijke hulp, re-integratie en revalidatie, vaak aan hun lot overgelaten.

De gezamenlijke zorgdiensten van ZorgMies en Zorg Intens zijn specifiek gericht op ouderen en mensen met een beperking, die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Doordat beide bedrijven in Almere de zorgdiensten hebben samengevoegd, zijn zij uitstekend in staat om mantelzorgers, alleenstaanden, revaliderenden en re-integrerenden in onze samenleving, op maat, te begeleiden.

De initiatiefnemers van deze samenwerking Bonne Veenhuizen (Zorg Intens, midden), Jeroen van Dam (links) en Peter van Laarschot (ZorgMies Flevoland, rechts) zijn verheugd met de samenwerking, waardoor met één vaste ZorgMies per cliënt aan huis in de totale zorgbehoefte kan worden voorzien. En niet - zoals het vaak gaat - iedere keer een ander. Zij benadrukken dat zorg in eerste instantie uit het hart komt en niet uit de portemonnaie.

Samen hebben ZorgMies Nederland en Zorg Intens een landelijke dekking voor hun zorgaanbod. Door de gemaakte afspraken met de grote zorgverzekeraars wordt het eenvoudiger voor particulieren, revalidatiecentra en zorginstellingen om eenduidige toegewijde (particuliere) zorg via hun zorverzekering of een pgb (persoonsgebonden budget) in te kopen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maandag 4 mei 2016, zorgmies.nl

Franchisenemers en ZorgMiesen gezocht

"ZorgMies Nederland maakt het leven leuker". Dat willen we graag in heel Nederland kunnen doen. Wij zijn op zoek naar franchisenemers die in hun eigen regio een klantenkring opbouwen, net zo enthousiast zijn als wij en een bijdrage willen leveren om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Inmiddels hebben wij 17 vestigingen (regio's Drechtstreek, Rotterdam, 't Gooi, Flevoland, Zuid-Kennemerland, Gouda, Alblasserwaard, Barendrecht, Goeree-Overflakkee, Den Haag, Hoek van Holland/Westland, Zoetermeer, Delft, Zutphen, Arnhem, Friesland en Breda) en zijn we de snelst groeiende particuliere thuiszorgorganisatie van Nederland.

Heb jij interesse om franchisenemer bij ZorgMies Nederland te worden in een regio waar we nog niet zijn vertegenwoordigd? Kijk dan hier voor meer informatie

Werken bij ZorgMies
Voor de regio Drechtstreek hebben we een aanname stop voor wat betreft ZorgMiesen. De overige kantoren kunnen allemaal nog zorghulpen gebruiken die mentale en sociale zorgen kunnen bieden. Onze voorkeur gaat uit naar mensen met levenservaring, positieve herintreders, eventueel met ervaring in de zorg. Werk jij graag met ouderen en heb je een verzorgende en dienstverlenende instellen? 

Kijk dan bij Werken bij ZorgMies voor alle info en meld je aan via het inschrijfformulier!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------