ZorgMies maakt het leven leuker!

NIEUWS NOVEMBER 2017

Nieuwe initiatiefnemer ZorgMies Nederland Regio Alblasserwaard

ZorgMies Nederland Regio Alblasserwaard heeft onlangs opnieuw haar deuren geopend onder leiding van Arwin Mijnster. Regio Alblasserwaard was al opgestart vanuit de franchiseformule ZorgMies Nederland, is gespecialiseerd in particuliere thuiszorg voor ouderen en mensen met een beperking en heeft nu een nieuw gezicht.

Arwin Mijnster vertelt over zijn initiatief: “Mijn eigen werkervaring in de mantelzorg heeft mij doen besluiten meer te willen betekenen voor meer mensen. Iedereen heeft aandacht en een praatje nodig. Ieder mens is uniek en verdient respect en geen tijdslimiet. Zo wil ik werken en die dienstverlening kan ik vanuit ZorgMies Nederland in de regio Alblasserwaard bieden.

Met de dienstverlening van ZorgMies Nederland wil Arwin Mijnster zich graag inzetten om het leven van ouderen en mensen met een beperking meer inhoud te geven door ervoor te zorgen dat zij langer en plezieriger in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. “Door mijn ervaring in de mantelzorg kan ik een positieve bijdrage leveren aan het leven van ouderen en andere hulpbehoevenden in de Alblasserwaard. Als je je gesteund voelt op sociaal vlak, kun je delen en is het leven mooier!” 

Wij wensen Arwin heel veel succes toe!