ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio Delft maakt het leven leuker!

Linda Brom (1971) woont sinds haar terugkeer uit de Verenigde Staten met haar Duitse herder Jack op een woonboot in het historisch hart van Delft.

Ze verlangde terug naar het Hollandse leven en met haar ondernemingslust en wens om iets te willen betekenen voor de maatschappij, kwam ZorgMies op het juiste moment in haar leven. Linda is een positief ingesteld mens, met een grote passie voor mens en dier.

Empathisch en gevoelig volgt ze haar hart. Linda vindt dat niemand eenzaamheid verdient en wil zich graag inzetten om het leven van ouderen meer inhoud te geven door ervoor te zorgen dat mensen langer en plezieriger in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Door haar achtergrond in coaching, sales en verander management en haar betrokkenheid en ervaring bij goede doelen, levert zij een wezenlijke en positieve bijdrage aan het leven van ouderen en andere hulpbehoevenden in Delft en omgeving.  Waar ze zich de laatste jaren van haar loopbaan op heeft gericht is het “gewoonweg” leuker maken van de baan voor haar medewerkers, waardoor deze automatisch beter functioneren, wat leidt tot een beter bedrijfsresultaat! Dit werkt door op vele vlakken, zo zal dit ook bij ouderen zijn uitwerking hebben. Wanneer je je gesteund voelt op sociaal vlak, kun je delen en is je leven mooier. Met als gevolg dat je je mentaal beter voelt, hetgeen een zeer positieve werking heeft op je gezondheid en op je kwaliteit van leven!


De betekenis van ons leven ligt in het verschil dat we maken in het leven van anderen”
– Nelson Mandela 

Neem voor informatie contact op via telnr.: 015 - 78 10 560 of mail: delft@zorgmies.nl.

ZorgMies regio Delft levert haar diensten in de gemeenten Delft, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en Midden-Delfland.