ZorgMies maakt het leven leuker!

REGIO'S

ZorgMies regio Groningen maakt het leven leuker!

Petra Brantsma is enthousiaste eigenaar van ZorgMies Groningen e.o. "Met mijn jarenlange ervaring als office manager in het bedrijfsleven en sinds een paar jaar als mantelzorgmakelaar wil ik graag praktische ondersteuning bieden aan ouderen, mantelzorgers, ouders van zorg intensieve kinderen en iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. 

Mijn motto is: Denken in mogelijkheden.

ZorgMies Groningen e.o. biedt mogelijkheden. Mogelijkheden om praktische hulp te bieden bij uw dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten. Bij het ontlasten van uw netwerk, het langer blijven wonen in uw vertrouwde omgeving of om wat eenzame uurtjes op te vullen. Praktisch hulp bij het ouder worden, ziekte of een beperking is soms moeilijk te vinden. In veel gevallen lukt het met behulp van familie, vrienden en/of buren. Maar in een langdurige situatie is het lastig om alle ballen in de lucht te houden.

Onze zorgzame ZorgMiesen (M/V) staan voor u klaar om samen een boodschap te doen, samen te koken, kleine huishoudelijke klusjes op te knappen. Gaan mee naar het ziekenhuis, arts of therapeut. Maken een wandeling met u of een uitstapje. Uw persoonlijke ZorgMies biedt u gezelschap en een luisterend oor. Altijd een vertrouwd gezicht om u heen en passend in uw dagritme. Samen het leven wat leuker maken!"

Interesse in onze diensten?
Petra Brantsma is dagelijks bereikbaar via telefoonnr. 06 -  20 72 31 37. Of stuur een e-mail naar: groningen@zorgmies.nl.

ZorgMies Groningen levert haar diensten in de gemeente Groningen en Tynaarlo.

Een van de vele mogelijkheden voor betaalde alternatieven voor mantelzorg.